Beheer en verhuur

Bewoners zorgen voor het beheer van hun eigen huisvesting.

Dat is dé gedachte achter het succes van deze vorm van StudentWonen. Daardoor blijven de kosten laag en de betrokkenheid hoog. Om het beheer van deze vorm van StudentWonen efficiënt te voeren en de betrokkenheid van de bewoners te optimaliseren is het van cruciaal belang dat de “huisbaas” functie wordt vervuld door vertegenwoordigers uit de bewonersgroep. Ervaring in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam in ACTA heeft bewezen dat dit goed werkt.

De bestuurders zullen ook betrokken worden bij de werving. Er zullen bijeenkomsten met de potentiële bestuursleden worden georganiseerd. Dit om het te vormen bestuur ruim de tijd te geven ter voorbereiding. Als je geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie kun je dat bij de vooraanmelding aangeven. Voor de uitvoering van de operationele werkzaamheden, zoals de administratieve werkzaamheden verhuur/ huurinning en regeling onderhoud, schoonhouden etc., zal een professioneel bedrijf worden ingehuurd.

Blue-Gray is een initiatief van NISPA Exploitatie BV te Katwijk (KvK nr:  55230083), een professionele vastgoedontwikkelaar.

Documenten voor huurders

 

Leave a Reply

© Blue Gray