Test

Plaats op de wachtlijst

 

Door onderstaande gegevens in te vullen kun je een indicatie krijgen van jouw plaats op de wachtlijst. Gebruik hiervoor je e-mail adres en de aanmeldcode die je per e-mail bij je aanmelding hebt gekregen.

Hospiteercommissie

Je staat op onze wachtlijst en je wordt benaderd door de hospiteercommissie als er een studio vrij komt, afhankelijk van het aantal studio’s dat vrij komt.

Voorbeeld: 

Komen er 6 studio’s vrij dan nodigen wij de eerste 15 mensen van de wachtlijst uit. Reageren hier maar 5 mensen op dan nodigen we de volgende mensen op de wachtlijst uit tot een aantal van 15. Wij doen dit om te voorkomen dat er voor één kamer straks dertig hospitanten komen. Zo voorkomen we ook dat iemand heel vaak naar een avond moet komen.

Kan je niet? Dan blijf je gewoon op de lijst staan en ontvang je de volgende hospiteeravond weer een uitnodiging.

Als je niet binnen het profiel past krijg je, of heb je een bericht gekregen met de reden waarom je niet binnen het profiel past. Je aanmelding zal dan van de wachtlijst worden verwijderd.

Voorbehoud

De plaats op de wachtlijst is slechts een indicatie, onder voorbehoud en ook afhankelijk van de gegevens die je hebt ingevuld bij je aanmelding. Er geldt een beperkte voorrangsregeling voor studenten die een studie volgen in het domein gezondheid (HvA of AMC). Zij kunnen lager op de lijst staan en mogelijk toch eerder in aanmerking komen.

© Blue Gray