De huurders per 1 dec kunnen de inhuizing voorbereiden

We zijn nog op schema. De huurders per 1 dec kunnen de inhuizing voorbereiden!

Zoals uit de laatste foto’s blijkt wordt er hard gewerkt aan de afwerking van de eenheden in het blok aan de Metrozijde.

De vloerbedekking ligt er op veel plaatsen, de wanden en plafonds zijn afgewerkt, licht en verwarming werken, de badkamerunits en de keukens worden aangesloten.

Wij gaan er dan ook vanuit, dat als er zich geen calamiteiten voordoen, degenen die voor dit blok per 1 december een intentieverklaring getekend en de contractkosten betaald hebben, er vanaf die datum kunnen wonen.

Het is een bouwwerk wat dan net opgeleverd is en er kunnen dus altijd kleine opleverpunten resteren en Bouwtoezicht van de gemeente moet dit woonblok eind november met een eindinspectie voor bewoning vrijgeven.

Omdat het onmogelijk is bijna 160 studio’s in een dag in te huizen komt er een inhuis-schema, waar iedereen zich aan moet houden. Dat start op de vrijdagavond 27 november vanaf 18.00 uur en loopt door per halve dag over het weekend tot en met maandag 30 november. Het is de inzet op de middag van vrijdag 27 november de officiële start van ingebruikname te laten plaatsvinden.

Bij de aanmelding kun je een voorkeursdagdeel voor inhuizing aangeven. We zullen daar zoveel mogelijk rekening mee houden, maar kunnen daar geen garantie voor geven aangezien dat afhankelijk is van de spreiding van de voorkeuren.

LET OP: na de aanmelding ontvang je een email die je MOET bevestigen. Hierna ontvang je een uitnodiging voor het ondertekenen van het contract.

Blue-Gray doorkijk hal

DSC_0262 DSC_-0261 DSC_0258

© Blue Gray